A crella.hu-ról

Sziasztok!

A weboldal elnevezése a Cinderella rövidített változata, amely Hamupipőkét jelent. Egy híres szolgálólány a Disney klasszikusában.

A weboldalt azért hoztuk létre, hogy a legkorszerűbb eszközök segítségével megkönnyítsük az életeteket. A crella egy helyalapú szolgáltatás, és így takarítóink biztosak lehetnek benne, hogy csak olyan megrendeléseket kapnak, amelyek az általuk meghatározott távolságon belül található ügyfelektől érkeznek, az ügyfeleink pedig már a találkozó előtt részletes és pontos képet kapnak a takarítóinkról.

Ennek érdekében az oldalon található takarítók csak akkor válnak publikussá és kereshetővé, ha minden adatot megadtak magkról. Mivel ez bizalmi kérdés, mégiscsak a lakásunkba engedjük be, ezért ebből nem engedünk. Ugyanakkor a takarítóink számára fontos, hogy ne ugráltassák őket, ezért kialakítottunk egy árajánlat kérési folyamatot, amelynek segítségével pofon egyszerűen lezongorázhatjátok, a legfontosabb kérdéseket: ki kicsoda, mekkora a lakás, nagyjából mennyi idő a takarítás, mennyibe kerül. Ha minden klappol, akkor felveszitek egymással a kapcsolatot és kész :)

Reméljük, hogy segíthetünk a mindennapok során. Ahogy a takarítás során is rendre törekszünk, miért ne tehetnénk rendet a takarító kiválásztásában és a takarítók felől nézve pedig az ügyfelek kiválasztásában. Ez hát a crella.hu küldetése, ebben is szeretne hű maradni a szlogenhez: Rendet teremtünk.

Üdvözlettel:

A crella.hu csapata

Crella Hibabejelentő